Hoy os quiero contar una receta muy sencilla y resultona que hacemos a menudo en nuestro restaurante, y que podréis hacer fácilmente en casa: fresas con yogurt y vinagre de módena.
Today I would like to explain you a very simple recipe that you can make at home: strawberries with yogurt and balsamic vinegar. Our chef Albert ofter makes this recipe at our restaurant.
INGREDIENTES
(receta para 2 personas)
10 fresones
70gr azúcar
150gr vinagre de módena
1 yogurt
INGREDIENTS
(for 4 people)
10 strawberries
70gr sugar
150gr balsamic vinegar
1 yogurt
Put the sugar in a saucepan until it turns into caramel (you can add a little water ).
A continuación añadir los fresones cortados en cuartos y el vinagre de módena. Dejar la mezcla unos minutos hasta que se reduzca el vinagre. Dejar enfriar.
Cut the strawberries. Then add the strawberries and balsamic vinegar. Leave the mixture a few minutes until the vinegar is reduced. Allow to cool.
Para servir, poner el yogurt en la base del plato/copa y las fresas por encima.
To serve, put the yogurt in the base of the plate and the strawberries on top.
Receta creada por nuestro Chef Albert / Recipe created by our Chef Albert
No hay comentarios:
Publicar un comentario